Dit is NEDIS

Met meer dan 30 jaar ervaring, zijn we één van Europa's marktleiders op het gebied van consumentenelektronica en -accessoires. Als groothandel beheren we negen eigen merken en distribueren we meer dan 300 merken, waaronder exclusieve en gelicenseerde merken. Er werken momenteel meer dan 350 mensen bij ons, verspreid over lokale vertegenwoordigers. Samen leveren wij aan meer dan 50.000 retailers en e-tailers in meer dan 50 landen. Wij bieden een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, scherpe leveringsservice en een innovatief productaanbod. Ons bedrijf draait om samenwerkingsverbanden binnen de hele toeleveringsketen. Dit resulteert in winstgevende mogelijkheden voor alle betrokken partners. Gecombineerd met onze ambitie en 30 jaar ervaring, maakt dit ons een toegewijde en betrouwbare partner die resellers de verkoopkracht geeft die zij verdienen.

Missie / visie

NEDIS versterkt uw verkoopkracht

Onze visie

Bij NEDIS willen wij uitstekende winstmarges bieden en tegelijkertijd de beste in de markt zijn voor consumentenelektronica en -accessoires. Dit willen we bereiken door uitstekende procesbeheersing en onze eindgebruikers een breed scala aan producten aan te bieden via ons uitgebreide netwerk van resellers.

Wij zijn er van overtuigd dat de kern van succes ligt in een krachtige samenwerking. Alleen door nauw samen te werken en voortdurend ideeën en uitdagingen te bespreken houden we onszelf en onze partners scherp en alert.

Ons doel

Omdat we sterk geloven in de voordelen van een krachtige samenwerking, nemen we elke partner mee in onze voortdurende zoektocht naar de beste oplossingen en winstgevende mogelijkheden. We werken niet alleen voor onze partners; we werken met ze, met de hoogste vorm van respect voor alle partijen.

Alleen door nauw samen te werken binnen de gehele toeleveringsketen, kunnen we onze industrie en onze mogelijkheden vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Deze ruime blik biedt ons en onze partners inspirerende, innovatieve hulpmiddelen en oplossingen. Zo houden we onze industrie gezond en is goed resultaat gegarandeerd.

Onze toekomst

Vanaf nu richten wij onze pijlen op het versterken van onze rol als bekende internationale speler, het verkrijgen van een eerste plek in de markt van consumentenelektronica en -accessoires. Om dit te bereiken zullen we investeren in slimme innovaties en strategisch gepositioneerde merken die onze verkoopkracht nog succesvoller maken. Zo kunnen wij u nog betere marges en verkoopbevorderende oplossingen bieden. En niet te vergeten: wij zullen u en al onze andere gewaardeerde partners voorzien van de maximale verkoopkracht.