5 Wegen tot verkoopkracht

We hebben vijf manieren geformuleerd waarmee wij uw verkoopkracht kunnen verbeteren. Door een krachtig samenwerkingsverband na te leven, een sterk assortiment te voeren, dagelijkse zakelijke ondersteuning te bieden, de winkelopbrengst te maximaliseren en het verschil te maken voor de consument, garanderen we een verbeterde verkoopkracht en uw succes. Ontdek hoe wij uw verkopen kunnen verbeteren.

Dagelijkse ondersteuning

Met het hoogste niveau van dienstverlening en beheer van de productieketen, biedt NEDIS u tijdbesparende en kostbesparende oplossingen die uw operationele processen verbeteren. We hebben ons magazijn uitgerust met 18 robotkranen, een uniek WMS en een dynamisch pickingsysteem. Dit garandeert een nauwkeurigheid van 99,9%, de volgende dag tegen concurrerende prijzen aan huis bezorgd.

Onze meerwaarde uit zich in onze IT- en elektronische gegevensuitwisselingoplossingen, zoals onze gebruiksvriendelijke webshop.

Door deze innovatieve diensten verloopt uw aankoopproces en administratie moeiteloos en snel. Bestel vandaag uw producten en verkoop ze morgen aan uw klanten. NEDIS doet dit binnen de kortst mogelijke tijd, met de slimste oplossingen en de beste prijs-/kwaliteitverhouding. Dit garandeert dat u meer van uw kostbare tijd aan uw klanten kunt besteden.